Ruilen en retourneren

Omruilen

Jassen en accessoires kunt u binnen 14 werkdagen na ontvangst omruilen voor een andere maat of een ander model. Omruilen dient u aan te vragen via het Omruil formulier Hier kunt u aangeven welke maat en welk model u wilt hebben. De verzendkosten voor het retourneren van de jas naar ons adres zijn voor rekening van de klant.

U kunt uw producten in originele verpakking en originele staat, opsturen naar het volgende adres:

 

Jassen met bont

t.a.v. B.K. Leder – Omruilen

Citadel 32

1315 VL Almere Stad

( VERMELD ALTIJD UW ORDERNUMMER, OF STUUR DE PAKBON MEE TERUG )

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u het formulier invullen, kunt u gebruik maken van de volgende de link, deze staat ook onder dit bericht.

retour formulier

Ook kunt u contact met ons opnemen via [email protected], in de email kunt u aangeven waarom u de jas wilt retourneren. Wij streven ernaar uw retourverzoek binnen 3 dagen te behandelen. Wij zullen na behandeling vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourverzoek terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij verdere vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 036-5348410: ma-za: 10:00 – 18:00, zo: 12:00-15:00.

Retourneeradres:
Jassen met Bont
t.a.v. BK Leder
Zadelmakerstraat 1
1315 AK Almere

retour formulier